SAMARBEJDSPARTNERE

Skal vi gøre din bryllupsplanlægning lidt nemmere med en pakkeløsning. Nedenfor kan du se et par af mine samarbejdspartnere, som står klar til at bidrage til jeres store dag, hvis der skulle være behov for hjælp til blomster eller fotografering. 

Blomsterbinder

Emilie Mølsted Bjerregård Jørgensen

Når du holder stor fest, så skal der blomster på bordene. Til denne opgave samarbejder jeg med Emilie, som laver de smukkeste blomsterdekorationer. Er der tale om et bryllup, så står hun også meget gerne for brudebuket, knaphulsblomster, brudepigebuketter, hårpynt og hvad du ellers kunne ønske dig.

 

Ønsker du en komplet løsning hos os med blomster inkluderet, så indhenter jeg gerne et tilbud på den type blomsterarrangement, som du ønsker. Derefter får du mulighed for at sætte dig ned sammen med Emilie og tale nærmere om dine ønsker til form, farver og eventuelle specifikke ønsker til blomster.

PHOTO BY VIBE

MAKE MEMORIES

Fotograf

Nicoline Vibe Aalbæk, Photo By Vibe

De største fester i livet skal foreviges. Til dette formål samarbejder jeg med Nicoline, som har firmaet Photo By Vibe. Nicoline er super passioneret omkring fotografering og gør en dyd ud af at sætte sig ind i den enkelte kundes ønsker og behov.

Du skal være meget velkommen til at kontakte Nicoline, hvis du vil høre mere om mulighederne og få et konkret tilbud på fotografering til din fest.

Hvis du vil se Nicolines arbejde, kan du se mere på hendes instagram.